Ruim 40 jaar toonaangevend.

Simson Applicatie B.V. is in 1978 opgericht vanuit de behoefte aan een partner die de opdrachtgevers niet alleen van producten en technische ondersteuning kon voorzien, maar deze producten ook kon verwerken en aanbrengen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de branche. Wij onderscheiden ons door een nadrukkelijk kwaliteitsbeleid, innovatie, landelijke dekking en gedegen kennis op het gebied van afdichtingen.

Ontzorgen

De kwaliteit van de afdichting wordt bepaald door het gebruikte product en de uitvoering ter plekke. Simson Applicatie bezit de ideale mix van die twee factoren. Toch zijn er meer factoren die een optimale samenwerking bepalen. Dat zijn korte communicatielijnen, intensieve begeleiding vanaf de ontwerpfase tot en met de nazorg en strikte bewaking van planning en budget. Dat is de reden waarom toonaangevende opdrachtgevers in de bouw kiezen voor Simson Applicatie.

Erkend vakmanschap

Alleen met een zorgvuldige aanpak, worden projecten succesvol afgerond. Die aanpak is tekenend voor Simson Applicatie. We blijven aansturen op het vakmanschap van onze applicateurs. Dat doen we onder andere met: NEN-EN-ISO 9001: 2015, VCA* 2008/5.1 en BRL SIKB 7700 – Protocol 7711 certificaten.

Certificaten

Innovatie

De ontwikkelingen in de bouw volgen elkaar snel op. Er worden nieuwe technieken, toepassingen en bouwmaterialen ontwikkeld. Ondertussen passen de overheid en de klant hun eisen doorlopend aan. Simson Applicatie probeert deze veranderingen altijd een stap voor te zijn. Simson Applicatie ontwikkelt daarom ook zelf producten met R&D-afdelingen. Deze producten moeten voldoen aan de hoogste eisen en moeten goed te verwerken zijn binnen ons klimaat. Dat laatste doen we met circa 100 gedreven applicatiemedewerkers. 

Validated by for Suppliers

Wij zijn aangesloten bij Validated by for Suppliers, het platform met gevalideerde gegevens en documenten van leveranciers voor opdrachtgevers.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten, diensten, technieken en producten.

Simson Applicatie B.V.

Postadres:
Postbus 38
4900 AA Oosterhout

Bezoekadres:
De Kreek 1
4906 BB Oosterhout

T  +31(0)76 524 4300
info@simsonapplicatie.nl

©2021 Simson Applicatie