Simson Applicatie. Uw partner in bouwafdichting.

Luchtdichting, brandwering, vloeistof- en voegafdichting zijn essentieel voor de kwaliteit van onze gebouwen en onze omgeving. Simson Applicatie verzorgt bouw- en vloerafdichting vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. We werken daarbij volgens de meest stringente richtlijnen die gelden voor woning-, utiliteitsbouw en bodembescherming. Niet voor niets is Simson Applicatie het grootste applicatiebedrijf in Nederland.

Totaalleverancier

Werken met Simson Applicatie betekent meedenken over detailleringen, het gebruik van hoogwaardige producten, uitvoering door goed opgeleide, ervaren applicateurs en een productgarantie-dossier bij oplevering. Dat betekent een efficiënte projectaanpak en zekerheid voor de opdrachtgever. We hebben een aanpak ontwikkeld waarin we in 5 overzichtelijke stappen komen tot een gegarandeerd en kostenefficiënt eindresultaat.

De specialismen van Simson Applicatie.

Voegafdichting

Bij nieuwbouwprojecten loont het om Simson Applicatie al vroegtijdig te raadplegen. Meedenkend met de architect of aannemer, bieden Simsons specialisten afdichtingsoplossingen die het bouwproces bevorderen.

lees verder

Luchtdicht bouwen

Nieuwe woningen dienen te voldoen aan respectievelijk EPC-norm of BENG. De eisen die hier aan ten grondslag liggen hebben grote invloed op de luchtdichting. Sterker nog, zonder goede luchtdichting zijn deze eisen onhaalbaar.

lees verder

Brandwerend

Volgens de Woningwet is de gebouweigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid van een pand en daarmee dus ook voor de brandveiligheid.

lees verder

Epoxy

Ruimtes waarin het voegwerk bestand moet zijn tegen zware belasting door hoge waterdruk, agressieve zuren en extreme temperaturen, moeten worden  voorzien van een supersterke beschermende epoxyhars.

lees verder

Vloeistofdicht

De meeste industriële bedrijven hebben hun unieke productieprocessen waarin specifieke middelen en materialen worden gebruikt. Vandaar dat er nauwelijks standaard afdichtingsoplossingen zijn.

lees verder

Renoveren

Voor de renovatie van kitvoegen moet men over de juiste kennis beschikken. In veel gevallen worden oude en nieuwe materialen gecombineerd. Kennis van de werking van die materialen is daarom zeer belangrijk.

lees verder

Contact

Heeft u vragen over onze unieke werkwijze en wat wij voor uw project kunnen beteken? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Ja, neem contact met mij op

Ik wil graag meer weten over:
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten, diensten, technieken en producten.

Simson Applicatie B.V.

Postadres:
Postbus 38
4900 AA Oosterhout

Bezoekadres:
De Kreek 1
4906 BB Oosterhout

T  +31(0)76 524 4300
info@simsonapplicatie.nl

©2021 Simson Applicatie