Simson AFB vloeistof dicht 6
Snel. Goed. Vloeistofdicht.

Wij zijn gespecialiseerd in het afdichten van vloeistofdichte vloeren. Het correct aanbrengen van vloeistofdichte afdichtingen is essentieel om lekkage te voorkomen. Wij hebben de juiste kennis en materialen voor het creëren van een vloeistofdichte vloer.

Vloeistofdichte afdichtingen

Simson AFB vloeistof dicht 3
Simson AFB vloeistof dicht 1

De meeste industriële bedrijven hebben hun eigen productieprocessen waarin specifieke middelen en materialen worden gebruikt. Vandaar dat er in deze sector nauwelijks standaard afdichtingsoplossingen zijn. Duurzame bodembescherming vereist een specifieke aanpak die vooraf wordt gegaan aan grondig onderzoek en passend advies.

Bodembescherming is essentieel
In het advies dat we uitbrengen naar aanleiding van een onderzoek houden we rekening met het (chemische) karakter van de betreffende vloeistoffen. De applicatie is eveneens getoetst aan de huidige wetgeving. Het is van groot belang dat er geen chemicaliën of andere schadelijke vloeistoffen de bodem indringen. Dit wordt o.a. bepaald in de Wet Bodembeschermende Voorzieningen. Als gevolg van deze milieuwet zijn industriële bedrijven verplicht hun werkvloeren vloeistofdicht te maken. Ook tankstations zijn hiertoe verplicht. Simson Applicatie bezit de kennis, ervaring en certificaten om deze opdrachten volgens de meest recente BRL-SIKB7700, protocol 7711 normering vakkundig te klaren.

Vertrouw op erkend vakwerk
De industriële sector kent de vloeistofdicht-oplossingen van ons applicatiebedrijf al zeer lang. Zo is de vloerafdichting van industriële- en bedrijfsvloeren uitgegroeid tot een specialisme. Simson Applicatie gebruikt bovendien KOMO-gecertificeerde producten die het milieu en de mens zo min mogelijk belasten. Ook in deze gevallen verstrekken we garantie en nazorg. Een aanvullend onderhoudscontract bestaat o.a. uit periodieke controles en (preventief) onderhoud. Kiezen voor Simson Applicatie betekent dus tevens het uitschakelen van een groot aantal risico’s.

Materialen
Vloeistofdichte afdichtingen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van de specifieke toepassing. Veel voorkomende materialen zijn rubber, siliconen, polyurethaan en epoxyharsen. Deze materialen moeten bestand zijn tegen de specifieke vloeistoffen waarmee ze in contact komen.

  Erik van der Meijden

  Contactpersoon

  Erik van der Meijden is bij Simson Applicatie de contactpersoon voor vloeistofdichte afdichtingen.
  +31 (0)76 524 4300

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  Simson Applicatie RGB

  Project Aanmeldformulier

  Privacy verklaring

  De algemene voorwaarden van Simson Applicatie B.V. zoals gedeponeerd op 20 november 2020 onder nummer 36/2020 bij de Rechtbank Zeeland -West-Brabant. 

  KVK: 16038305
  BTW:  NL004508671B01

  Openingstijden

  maandag

  08.00 - 17.00 uur

  dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

  woensdag

  08.00 - 17.00 uur

  donderdag

  08.00 - 17.00 uur

  vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

  Simson Applicatie B.V.

  Postadres:
  Postbus 38
  4900 AA Oosterhout

  Bezoekadres:
  De Kreek 1
  4906 BB Oosterhout

  T  +31(0)76 524 4300
  info@simsonapplicatie.nl

  © Simson Applicatie 2024