Simson AFB Bezanden 1
Snel. Goed. Voegafdichtingen.

Voegafdichtingen zijn een belangrijk onderdeel van elk bouw- of renovatieproject. Ze helpen om oppervlakken te beschermen tegen water, lucht en andere externe factoren. Of het nu gaat om het afdichten van een badkamer, keuken, vloer of muur, een goede afdichting kan de levensduur van het gebouw aanzienlijk verlengen.

Voegafdichtingen

Simson AFB Bezanden 1
Station Breda bezanden 2

Wij denken graag zo vroeg mogelijk in het project mee om oplossingen te bieden en het bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit geldt voor sanitaire toepassingen in seriewoningen, maar ook voor maatwerkoplossingen in utiliteitsbouw of civiele werken. De werkzaamheden worden door onze gecertificeerde medewerkers efficiënt en volgens planning uitgevoerd. De producten die we gebruiken zijn uitvoerig getest en beschikken over alle benodigde certificaten.

Brugvoegen
Het plaatsen van brugvoegen is een specialiteit van Simson Applicatie. Dilatatievoegen tussen betonnen platen, zoals een parkeerdek, worden vaak zwaar belast en hebben daarnaast te maken met thermische werking. De brugvoeg vangt de werking van de platen op en zorgt voor een waterdichte afsluiting. Bij industriële vloeren die vloeistofdicht moeten zijn, voldoen we aan de speciale eisen die hieraan worden gesteld door het gebruik van de beste materialen en de juiste voorbehandeling en applicatie. Hierdoor worden vochtproblemen voorkomen.

Materialen
Voor voegafdichting worden verschillende materialen gebruikt zoals siliconen, acryl en polyurethaan, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen. Het kiezen van de juiste voegafdichting kan een groot verschil maken in de kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat. Per project selecteren we de beste materialen voor de gewenste uitkomst. 

As-built dossier
We kunnen in overleg met onze opdrachtgever een As-built dossier aanleveren. Steeds meer opdrachtgevers vragen om zo’n dossier waarin precies is vastgelegd op welke wijze en met welke producten de afdichting is aangebracht.

Erik van der Meijden

Contactpersoon

Erik van der Meijden is bij Simson Applicatie de contactpersoon voor voegafdichtingen.
+31 (0)76 524 4300

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Simson Applicatie RGB

Project Aanmeldformulier

Privacy verklaring

De algemene voorwaarden van Simson Applicatie B.V. zoals gedeponeerd op 20 november 2020 onder nummer 36/2020 bij de Rechtbank Zeeland -West-Brabant. 

KVK: 16038305
BTW:  NL004508671B01

Openingstijden

maandag

08.00 - 17.00 uur

dinsdag

08.00 - 17.00 uur

woensdag

08.00 - 17.00 uur

donderdag

08.00 - 17.00 uur

vrijdag

08.00 - 17.00 uur

Simson Applicatie B.V.

Postadres:
Postbus 38
4900 AA Oosterhout

Bezoekadres:
De Kreek 1
4906 BB Oosterhout

T  +31(0)76 524 4300
info@simsonapplicatie.nl

© Simson Applicatie 2024