Wij zoeken een leerling kitter

Meer weten?

Heb je interesse in deze functie en wil je graag aan de slag bij een landelijk dekkend bedrijf?

Neem dan contact op met: Jeroen Mijnen
+31 (0)6 236 850 30
jeroen@simsonapplicatie.nl

Wil jij een mooi vak leren en je kennis gelijk in de praktijk toepassen? Pak dan deze kans! Je loopt mee met ervaren collega’s, leert de fijne kneepjes van het vak én je krijgt ervoor betaald. In deze veelzijdige functie breng je voegvullingen aan voor bijvoorbeeld sanitair, dilatatievoegen en overige bouwkundige aansluitvoegen. Tevens is er de mogelijkheid om de discipline luchtdichtbouwen te leren.

Wat verwachten wij van jou?

Ervaring als kitter is erg fijn, maar de bereidheid om het vak te leren en een positieve instelling is belangrijker. Je bent enthousiast, praktisch ingesteld en je werkt precies en nauwkeurig. Je bent in het bezit van VCA en een rijbewijs B of in staat om op eigen gelegenheid naar de bouwplaats of carpoolplaats te komen.

Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om een mooi vak te leren en je kennis gelijk in de praktijk te kunnen toepassen. Je loopt mee met ervaren collega’s, leert de fijne kneepjes van het vak én je krijgt er voor betaald. Salaris en voorwaarden zijn conform de  bouw CAO. Bevalt het van beide kanten, dan is een vast contract bij Simson zeker bespreekbaar. 

Kom werken bij een van de grootste applicateur van Nederland! 

Simson Applicatie heeft een breed scala aan diensten, neem luchtdicht bouwen, brandvertragende afdichtingen, voegafdichtingen, epoxywerken en vloeistofdichte afdichtingen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons hierbij helpen. Als medewerker profiteer je van veel voordelen en doe je afwisselend werk.

Werken bij Simson Applicatie

Werken bij - of voor - Simson Applicatie dat is, de mooiste projecten, uitdagende opdrachten, prima beloning en voldoende carrièrekansen in een dynamische organisatie. Niet voor niets is Simson Applicatie het grootste landelijke applicatiebedrijf.

Gelijk solliciteren

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten, diensten, technieken en producten.

Simson Applicatie B.V.

Postadres:
Postbus 38
4900 AA Oosterhout

Bezoekadres:
De Kreek 1
4906 BB Oosterhout

T  +31(0)76 524 4300
info@simsonapplicatie.nl

©2023 Simson Applicatie