Kwaliteit begint bij het ontwerp.

Het wordt steeds belangrijker dat bouwbedrijven na oplevering de afgesproken kwaliteit van het bouwwerk kunnen aantonen. Voor opdrachtgevers biedt dit zekerheid, voor bouwbedrijven een bewijs. Ook de afdichting kan worden geborgd en gegarandeerd. Dat is gezien de wet- en regelgeving in de bouw geen overbodige luxe. Steeds meer opdrachtgevers vragen om een As-built dossier waarin precies is vastgelegd op welke wijze en met welke producten de afdichting is aangebracht. Simson Applicatie kan in iedere bouwfase ingeschakeld worden. Maar de beste en meest efficiënte manier om de bouwkwaliteit te garanderen, is meedenken vanaf de ontwerpfase. Details worden in één keer goed ingevuld. Dat scheelt de voorschrijvende partijen en de aannemer veel werk en reduceert de kans op faalkosten enorm.

Wij zijn uw partner in het hele proces.

1. Ontwerp
We denken graag mee over de detaillering in combinatie met het ontwerp. Op basis van een voorlopig ontwerp kunnen wij al meedenken over gegarandeerde afdichting.

2. Prijs- en contractvorming
We maken een begroting waarin alle details zijn opgenomen. De opdrachtgever kan er voor kiezen om de fases vast te leggen in een As-Built dossier. Hierin verwerken we tekeningen en berekeningen waarvan de gegevens overeenkomen met het werkelijk gerealiseerde bouwwerk.

3. Werkvoorbereiding
In het werkvoorbereidingsstadium kunnen we kosten besparen door slimme detaillering uit te werken en onze werkzaamheden tijdig en efficiënt in te plannen.

4. uitvoering
De uitvoering wordt gerealiseerd door gespecialiseerde vakmensen. Zij voeren de afdichtingsdetails precies uit en leggen hun werkzaamheden vast. Dat schept inzicht voor de opdrachtgever en komt de bouwkwaliteit ten goede.

5. Oplevering
Na oplevering van ieder project ontvangt de opdrachtgever een garantiecertificaat.

Contact

Heeft u vragen over onze unieke werkwijze en wat wij voor uw project kunnen beteken? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Ja, neem contact met mij op

Ik wil graag meer weten over:
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten, diensten, technieken en producten.

Simson Applicatie B.V.

Postadres:
Postbus 38
4900 AA Oosterhout

Bezoekadres:
De Kreek 1
4906 BB Oosterhout

T  +31(0)76 524 4300
info@simsonapplicatie.nl

©2021 Simson Applicatie