Vloeistofdicht

Afdichtingstechniek vloeistofdicht

De meeste industriële bedrijven hebben hun eigen specifieke productieprocessen waarin specifieke middelen en materialen worden gebruikt. Vandaar dat er nauwelijks standaard afdichtingsoplossingen zijn in deze sector. Duurzame bodembescherming vereist dan ook een individuele aanpak die vooraf wordt gegaan door grondig onderzoek van de specifieke afdichtingsproblematiek.

Bodembescherming is een ‘must’

Het advies en de afdichtingen die voortvloeien uit het onderzoek houden rekening met het (chemische) karakter van de betreffende vloeistoffen. De applicatie is eveneens getoetst aan de huidige wetgeving. Het is immers een verantwoordelijke taak daar er geen chemicaliën of andere schadelijke vloeistoffen de bodem mogen indringen. Dit wordt o.a. bepaald in de Wet Bodembeschermende Voorzieningen. Als gevolg van deze milieuwet zijn industriële bedrijven verplicht hun werkvloeren vloeistofdicht te maken. Ook tankstations zijn hiertoe verplicht. Simson Applicatie bezit de kennis, ervaring en gecertificeerde erkenning om deze klussen volgens de meest recente BRL-SIKB7700, protocol 7711-normering vakkundig te klaren.

Vertrouw op erkend vakwerk

De industriële sector kent de vloeistofdicht-oplossingen van ons applicatiebedrijf al zeer lang. Zo is de vloerafdichting van industriële- en bedrijfsvloeren uitgegroeid tot een waar specialisme.

Simson Applicatie gebruikt bovendien KOMO-gecertificeerde producten die het milieu en de mens zo min mogelijk belasten. Ook in deze gevallen verstrekken wij garantie en nazorg. Een aanvullend onderhoudscontract bestaat o.a. uit periodieke controles en (preventief) onderhoud. Kiezen voor Simson betekent dus tevens het uitschakelen van een groot aantal risico’s.

BEKIJK EEN AANTAL UITGEVOERDE PROJECTEN