Technieken

De ontwikkelingen in de bouw volgen elkaar snel op. Er worden nieuwe technieken, toepassingen en bouwmaterialen ontwikkeld terwijl de overheid èn de klant hun eisen doorlopend aanpassen. Als moderne afdichtings- en lijmspecialist is Simson Applicatie deze veranderingen altijd een stap voor. De technologische back-up die o.a. Bostik heeft gekoppeld aan de praktische know-how van onze vakmensen op de bouwvloer zorgen hier wel voor.

Allround specialist

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, infra of vloeistofdicht, onze klanten rekenen op het solide afdichtings- en lijmwerk van Simson Applicatie.

Het werkveld bestrijkt echter een groter gebied. Door wetgeving en milieu-eisen wordt steeds vaker om specifiekere toepassingen gevraagd. Meegaand in deze tendens heeft Simson Applicatie zich in de loop der jaren ontwikkeld tot allround specialist op het gebied van vloeistofdichte, luchtdichte en brandwerende afdichtingen.

Erkend vakmanschap

Alleen met een zorgvuldige aanpak, komt er niemand voor ongewenste verrassingen te staan. Die aanpak is tekenend voor Simson Applicatie. De gedegen garantieregeling schept ook veel vertrouwen. Het vakmanschap van Simons applicateurs is officieel erkend getuige de behaalde NEN ISO 9001, SEK, VCA* en BRL-SIKB7700, protocol 7711 certificaten.

Op onze site vertellen wij u meer over onze manier van werken.