Simson Applicatie. Partner in vloeistofdichte afwerking.

De meeste industriële bedrijven hebben hun eigen specifieke productieprocessen waarin specifieke middelen en materialen worden gebruikt. Vandaar dat er in deze sector nauwelijks standaard afdichtingsoplossingen zijn. Duurzame bodembescherming vereist dan ook een individuele aanpak die vooraf wordt gegaan door grondig onderzoek van de specifieke afdichtingsproblematiek.

Bodembescherming is essentieel

Het advies en de afdichtingen die voortvloeien uit ons onderzoek, houden rekening met het (chemische) karakter van de betreffende vloeistoffen. De applicatie is eveneens getoetst aan de huidige wetgeving. Het is van groot belang dat er geen chemicaliën of andere schadelijke vloeistoffen de bodem indringen. Dit wordt o.a. bepaald in de Wet Bodembeschermende Voorzieningen. Als gevolg van deze milieuwet zijn industriële bedrijven verplicht hun werkvloeren vloeistofdicht te maken. Ook tankstations zijn hiertoe verplicht. Simson Applicatie bezit de kennis, ervaring en certificaten om deze klussen volgens de meest recente BRL-SIKB7700, protocol 7711-normering vakkundig te klaren.

Vertrouw op erkend vakwerk

De industriële sector kent de vloeistofdicht-oplossingen van ons applicatiebedrijf al zeer lang. Zo is de vloerafdichting van industriële- en bedrijfsvloeren uitgegroeid tot een specialisme.

Simson Applicatie gebruikt bovendien KOMO-gecertificeerde producten die het milieu en de mens zo min mogelijk belasten. Ook in deze gevallen verstrekken wij garantie en nazorg. Een aanvullend onderhoudscontract bestaat o.a. uit periodieke controles en (preventief) onderhoud. Kiezen voor Simson Applicatie betekent dus tevens het uitschakelen van een groot aantal risico’s.

Bekijk filmpje

Project in beeld

Nieuwbouw verzamelgebouw Lorentztoren Leiden, bestaande uit 167 appartementen, winkels, kantoren en horecagelegenheden.

Simson Applicatie heeft hier de volgende afdichtingen verzorgd:

  • Lucht- en waterdicht maken
  • Brandwerende afdichtingen
  • Diverse bouwkundige en niet-bouwkundige kitwerkzaamheden
Meer projecten

Contactpersoon

Erik van der Meijden is bij Simson Applicatie uw contactpersoon voor vloeistofdichte afwerking.

+31 (0)76 524 4300
info@simsonapplicatie.nl

Contact

Heeft u vragen over onze unieke werkwijze en wat wij voor uw project kunnen beteken? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Ja, neem contact met mij op

Ik wil graag meer weten over:
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten, diensten, technieken en producten.

Simson Applicatie B.V.

Postadres:
Postbus 38
4900 AA Oosterhout

Bezoekadres:
De Kreek 1
4906 BB Oosterhout

T  +31(0)76 524 4300
info@simsonapplicatie.nl

©2021 Simson Applicatie