Onze mensen maken het verschil.

Met circa 100 medewerkers behoort Simson Applicatie B.V. tot de grotere afdichtingsbedrijven van Nederland. Wij zijn in geheel Nederland actief en op verzoek ook internationaal. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis, ervaring en expertise op het gebied van voegafdichtingen (nieuwbouw, renovatie en vloeistofdichting), luchtdicht bouwen, epoxyvoegen en brandwerende afdichtingen.

Gecertificeerde medewerkers

Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma. Een groot aantal is ook in bezit van diploma Werken in een Hoogwerker en Veiligheid langs het Spoor. Onze medewerkers worden op deze gebieden permanent bijgeschoold.

VOG
Simson Applicatie is gescreend en in het bezit van een VOG Rechtspersoon. Ook het merendeel van onze mensen is gescreend en in bezit van een VOG natuurlijk persoon (VOG is Verklaring Omtrent Gedrag). Beide VOG’s zijn noodzakelijk om bijvoorbeeld werkzaamheden op Schiphol (achter de douane) of in Penitentiaire Inrichtingen te mogen verrichten.

Contactpersonen

Om zo efficiënt mogelijk op het werkaanbod in te spelen en een goede voortgang van de werkzaamheden in de praktijk te garanderen, werkt Simson Applicatie al enige tijd in twee regio’s. Om uw technische en commerciële vragen naar genoegen te beantwoorden, heeft iedere segment zijn eigen praktijkdeskundige aanspreekpunten.

Contact

Heeft u vragen over onze unieke werkwijze en wat wij voor uw project kunnen beteken? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Ja, neem contact met mij op

Ik wil graag meer weten over:
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten, diensten, technieken en producten.

Simson Applicatie B.V.

Postadres:
Postbus 38
4900 AA Oosterhout

Bezoekadres:
De Kreek 1
4906 BB Oosterhout

T  +31(0)76 524 4300
info@simsonapplicatie.nl

©2023 Simson Applicatie